Link til forsiden

Information - Links

Menu

Program
Info og links
Medlemmer
Bestyrelse
Indmeldelse

Information

30. juni 2021. Sæsonen sluttede med klubmesterskabet i lynskak. Der deltog 5 spillere fra onsdagsgruppen og 5 fra tirsdagsgruppen. Klubmester i lynskak blev Martin Rosenkilde med 8 points af 9 mulige, og bedste tirsdagsspillere på en delt 6.-plads var Aryan Mollasoltani og Allan Hansen med 3½ point hver.

Det lykkedes at afslutte kampen om at blive årets klubmester, og æren og titlen gik til Jan 'Monty' Montgomery.

22. juni 2021. Hurtigskakturneringen sluttede med, at Henrik Mortensen (Horsens) vandt seniorgruppen og Aryan Mollasoltani juniorgruppen. Se tabel.

8. juni 2021. Generalforsamlingen, hvori deltog 8 medlemmer, forløb planmæssigt. Blandt andet blev kontingentændringer vedtaget og kontingentgrupper præciseret, se siden Indmeldelse. Se også hele referatet her.

Skak i Gladsaxe

20. december 2020. Caïssa Gladsaxes mangeårige medlem Erik Poulsen har efter forarbejde af Claus Olsen skrevet klubbens historie fra stiftelsen i 1933 og frem til sammenslutningen i 1963. Der berettes om stiftelsen af Søborg Arbejder-Skakklub og om opgangstider med stiftelse af Buddinge Skakklub og fire år senere Bagsværd Skakklub. Sidst i 1950'erne begynder det at gå ned ad bakke. Skakklubberne Buddinge og Bagsværd slutter sig sammen til Bagsværd-Buddinge skakklub, som kort efter slutter sig sammen med Søborg Arbejder-Skakklub, der i mellemtiden har skiftet navn til Gladsaxe Skakklub, under navnet Gladsaxe Skak Forening, GSF. Her slutter værkets hovedhistorie, men Claus Olsen har forfattet en kort efterskrift, der bringer udviklingen af skakken i Gladsaxe op til 2020. Værket er på 120 A4-sider med masser af partier og billeder. Det kan købes hos formanden for 125 kr. Evt. overskud går til klubben.

Links

DSU's divisionsturnering 2020-21 DSU's hjemmeside DSU's turneringssystem
KSU's holdturnering 2019-20 KSU's hjemmeside Klubblade i KSU's arkiv
Caïssa Gladsaxe 2000 Vedtægter Klubmestre - Formænd - Gladsaxemestre
Caïssa nr. 378 (Marts 2021) Generalforsamlingsreferat