Link til forsiden

Indmeldelse

Menu

Program
Info og links
Indmeldelse
Medlemmer
Bestyrelse

Indmeldelse

Kom og besøg klubben en tirsdag aften et par gange og se, om det er noget for dig. Få en snak om klubben og spil lidt skak. Vi er der som regel fra kl. 19 om tirsdagen.

Adressen er Til Jernbanen 20, 2880 Bagsværd. Se placeringen her: Gå til kort

Nærmeste station er Bagsværd station, hvorfra der er 7 minutters gang til klubhuset, som i øvrigt er Bagsværds gamle stationsbygning.

Telefonen i klubhuset har nr. 4444 7073. Den bliver kun taget på klubaftener.

Når du har besluttet dig for at blive medlem, kan du melde dig ind på en klubaften. Du kan også melde dig ind ved at sende en e-mail til formanden (formand@caissa-gladsaxe.dk) med navn, adresse, fødselsdag, tlf.nr. og e-mail-adresse.

Kontingent

Juniorer: 350 kr. pr. halvår Man er junior til og med det år, man fylder 20 år
Studerende: 400 kr. pr. halvår Studerende skal være SU-berettiget
Seniorer: 500 kr. pr. halvår
Pensionister: 400 kr. pr. halvår Man er pensionist fra og med det kvartal, man fylder 65 år
B-medlemmer: 150 kr. pr. halvår B-medlemmer er ikke medlem af KSU/DSU hos Caïssa Gladsaxe

Klubben

Caïssa Gladsaxe blev oprettet i 1933 under navnet Søborg Arbejder-Skak. Siden da har har klubben været et vigtigt bidrag til skaklivet i Gladsaxe. Der har været op- og nedture, der har været splittelser og sammenlægninger, og vi tror og håber på, at vi i dag er i gang med en optur. Vort bedste hold rykkede op i 1. division i 2020. Førsteholdet træner om onsdagen, medens basisgruppen spiller og træner om tirsdagen. På tirsdagene har vi endvidere begynderundervisning for børn og avanceret undervisning for unge, ambitiøse talenter.

I december 2020 udgav klubben bogen 'Skak i Gladsaxe', som beretter om klubbens turbulente historie fra 1933 til 1963. Bogen rummer over sine 120 sider mange partier, anekdoter og billeder fra denne spændende periode.